Nederlands


Welkom bij Edelwise-chalets, thuis in Zwitserland en Oostenrijk....

Rustiek, traditioneel; slechts enkele woorden om onze authentieke chalets te omschrijven. Geheel volgens de waarden van de Zwitserse en Oostenrijkse Alpen: een harmonieus samenspel van steen en hout, gebouwd volgens lokale tradities die door de eeuwen deze chalets hun aantrekkingskracht geven. Liefde op het eerste gezicht!

Edelwise-chalets is gespecialiseerd in de verkoop en bouw van authentieke chalets.

Ons team adviseert U zowel in Nederland als in Zwitserland en Oostenrijk. Graag nodigen wij U uit om de beschikbare bouwplaatsen en de door ons gebouwde chalets te komen bezichtigen.

Op uw verzoek bieden wij U diverse bestaande chalets (en appartementen) aan die voor niet-Zwitsers ingezetenen vrij beschikbaar zijn. De impressie op de site is slechts een beperkte weergave van ons
aanbod.

Ondanks de uitkomst van het laatste Zwitserse referendum inzake het beperken van tweede woningen tot 20% van de bebouwing in de berggebieden hebben wij vooralsnog de mogelijkheid om in diverse gebieden te mogen bouwen.

In ons verkoopbestand hebben wij diverse chalets van Nederlanse eigenaren.
De aankoop van chalets van deze eigenaren door Nederlanders kan op dit moment nog in zeer korte tijd worden gerealiseerd.